A A A K K K
для людей із порушенням зору
Любешівська селищна рада територіальної громади
Волинська область, Камінь-Каширський район

У ЛЮБЕШІВСЬКІЙ ОТГ ВІДБУЛАСЯ ПОЗАЧЕРГОВА ШОСТА СЕСІЯ

Дата: 15.04.2018 17:25
Кількість переглядів: 828

?????????»?????° ?????? ?????±?µ?????????????° ???±??????????°???° ???µ?????????????°?»?????° ?????????°???°.

Під головуванням Олега Куха - селищного голови, 13 квітня 2018 року, відбулася шоста сесія Любешівської селищної ради об'єднаної територіальної громади. Із 34 депутатів на засідання прибули - 29. Під час сесії було прийнято 32 питання порядку денного, які попередньо були детально розглянуті та опрацьовані на постійних комісіях селищної ради.

Насамперед розглянули депутатські запити. Серед них: про грейдерування дороги Любешів-Бихів-Залаззя-Діброва, щодо ремонту дороги в с.Ветли.

З приводу цього селищний голова зазначив, що дорожні роботи розпочалися ще на минулому тижні, була задіяна вся наявна техніка, яка є у наших дорожніх служб, на даний час роботи тимчасово призупинені у зв’язку з несправністю техніки, питання по заміні запчастин вирішується керівництвом дорожніх служб.

А також додав, що питання ремонту доріг перебуває в нього на особистому контролі. «Всі комунальні дороги будуть прогрейдеровані, де потрібно з підсипкою. Щодо ремонту доріг з асфальтним покриттям, хочу зазначити, що кошти ми передбачили, чекаємо приїзду підрядних організацій, проектантів і будемо розпочинати роботи з ремонту наших доріг.

Окремо хотів би наголосити, що селищною радою буде придбано грейдер, сміттєвоз та трактор із спецобладнанням. Половина коштів інфраструктурної субвенції буде спрямована на придбання комунальної техніки, а інша половина – на ремонт доріг і реконструкцію вуличного освітлення» - зауважив Олег Іванович, звертаючись до присутніх.

Окрім цього було озвучено запити депутатів щодо транспортного сполучення між населеними пунктами громади та селищем Любешів; щодо законності передачі в оренду землі в селі Любешівська Воля (урочище Поплави), яка раніше була відведена під випас худоби;

З-поміж інших проблем, зазначених в депутатських запитах, озвучили питання щодо забезпечення скрапленим газом жителів негазифікованих населених пунктів. В свою чергу голова районної ради Петро Нагорний зазначив, що районною радою надіслані звернення до відповідних служб та профільних міністерств про забезпечення скрапленим газом громадян. Як виявилось згодом, дана проблема виникла через не проведення тендерів у зв’язку із припиненням роботи відповідних комісій у цих міністерствах через звільнення окремих працівників.

В подальшому депутати селищної ради вирішили також направити аналогічні звернення до відповідних інстанцій.

Одне запитання, серед тих, що озвучили депутати ОТГ, було адресоване засновникам та керівникам медичних установ району. Йшлося про дотримання медичними працівниками Любешівської центральної лікарні етики і культури спілкування. Селищний голова пообіцяв розібратись у даній ситуації та закликав головних лікарів прийняти заходи, аби в подальшому не допускати подібних інцидентів по відношенню до відвідувачів медзакладів.

Потому депутати перейшли до розгляду питань порядку денного. За результатами розгляду: 
- надали згоду на безоплатне прийняття до комунальної власності Любешівської селищної ради установи та наявної штатної чисельності установи «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Любешівської РДА» її цілісні майнові комплекси, будівлі та споруди, індивідуально визначене майно; 
- надали згоду на безоплатне прийняття бібліотечних закладів, розташованих на території Любешівської селищної ради, їхнього індивідуально визначеного майна та бібліотечних фондів зі спільної власності територіальних громад сіл, селища Любешівського району у комунальну власність Любешівської селищної ради; 
- надали згоду на безоплатне прийняття зі спільної власності територіальних громад сіл, селища Любешівського району у комунальну власність Любешівської селищної ради, юридичної особи – Любешівської дитячої музичної школи, їх цілісні майнові комплекси, будівелі та споруди, індивідуально визначене майна;
- надали згоду на безоплатне прийняття клубних закладів, розташованих на території Любешівської селищної ради, їх цілісних майнових комплексів, будівель та споруд, індивідуально визначеного майна у комунальну власність Любешівської селищної ради зі спільної власності територіальних громад сіл, селища Любешівського району.
Окрім того розглянули питання та прийняли рішення про входження в засновники та затвердження Статуту Комунального закладу «Центр первинної медико-санітарної допомоги Любешівського району», про комісію з приймання-передачі майна центру первинної медико-санітарної допомоги Любешівського району зі спільної власності територіальних громад сіл, селища Любешівського району у комунальну власність Любешівської селищної ради; про оголошення «сезону тиші» в місцях масового розмноження та вирощування потомства дикими тваринами та інші, зокрема, земельні питання.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь