A A A K K K
для людей із порушенням зору
Любешівська селищна рада територіальної громади
Волинська область, Камінь-Каширський район

Центр первинної медико-санітарної допомоги  відійде до Любешівської ОТГ

Дата: 15.04.2018 17:34
Кількість переглядів: 928

 

13 квітня 2018 року відбулося засідання позачергової шостої сесії Любешівської селищної ради. «Позачерговість викликана тим, що до 1 липня 2018 р. потрібно провести реорганізацію Центру первинної медико-санітарної допомоги у комунальну некомерційну установу.

Тому що лише медичні заклади у статусі комунальних некомерційних підприємств зможуть укласти договори з Національною службою здоров'я України та отримувати пряме фінансування за надані послуги з Державного бюджету. До прикладу: якщо на сьогодні фінансування на одного жителя нашого району становить 240 грн, то після реорганізації становитиме - 370 грн» - наголосив очільник громади Олег Кух, звертаючись до депутатів.

За словами Олега Івановича, до кінця цього року Любешівський ЦПМСД отримає більше 10 млн коштів для формування спроможної мережі. На сьогоднішній день на рівні Міністерства охорони здоров’я затверджені пропозиції по об’єктах, на яких буде проведено капітальний ремонт. Також до кінця року планується придбання 9-ти транспортних засобів, проводитимуться поточні ремонти, покращуватиметься матеріальна база. В Програму соціально-економічного розвитку громади також включене проведення поточних ремонтів по окремих приміщеннях як ЦПМСД, так і ЦРЛ.

За результатами розгляду даного питання депутати одноголосно прийняли рішення про входження в засновники та затвердження Статуту Комунального закладу «Центр первинної медико-санітарної допомоги Любешівського району».

Отож, процедуру передачі Центру первинної медико-санітарної допомоги Любешівського району у комунальну власність селищної ради зі сторони Любешівської ОТГ запущено, всі вимоги дотримані. Тепер черга за депутами районної ради.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь