A A A K K K
для людей із порушенням зору
Любешівська селищна рада територіальної громади
Волинська область, Камінь-Каширський район

23 травя 2018 року о 10.00 год. позачергова дев’ята сесія селищної ради сьомого скликання

Дата: 16.05.2018 09:03
Кількість переглядів: 763

Запропонований порядок денний

  1. Депутатські запити.
  1.  
  1. Про Цільову соціальну програму розвитку фізичної культури та спорту Любешівської селищної ради на 2018-2020 роки.
  1.  
  1. Про Програму розвитку культури, мистецтва та охорони культурної спадщини  Любешівської селищної ради на 2018-2020 роки.
  1.  
  1. Про затвердження Програми підтримки демобілізованих учасників антитерористичної операції та членів їх сімей Любешівської селищної ради на 2018 – 2020 роки.
  1.  
  1. Про внесення змін до Програми благоустрою населених пунктів Любешівської селищної ради на 2016-2020 роки
  1.  
  1. Про внесення змін до Програми створення і використання місцевого матеріального резерву для запобігання, ліквідації надзвичайних ситуацій на 2018 - 2020 роки.
  1.  
  1. Про внесення змін до Програми економічного і соціального розвитку Любешівської селищної ради на 2018-2020 роки.
  1.  
  1. Про внесення змін та доповнень до рішення Любешівської селищної ради від 23.02.2018 № 2-4/7 «Про відшкодування депутатам селищної ради витрат, пов’язаних з виконанням окремих депутатських повноважень».
  1.  
  1. Про прийняття приміщення «Кіновідеомережа» зі спільної власності територіальних громад сіл, селища Любешівського району у комунальну власність Любешівської селищної ради.
  1.  
  1. Про затвердження Плану діяльності з підготовки проектів регуляторних актів Любешівської  селищної ради на 2018 рік.
  1.  
  1.  
  1.  
  1. Про затвердження зведеного Акту приймання-передачі майна Територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Любешівської  районної ради зі спільної власності територіальних громад сіл, селища Любешівського

району у комунальну власність Любешівської селищної ради

  1.  
  1. Про безоплатне прийняття Любешівський дошкільний навчальний заклад №1 «Малятко», в тому числі його будівель та споруд, індивідуально визначеного майна зі спільної власності територіальних громад сіл, селища Любешівського району у комунальну власність Любешівської селищної ради, входження в засновники та затвердження Статуту у новій редакції.
  1.  
  1. Про безоплатне прийняття Любешівського дошкільного навчального закладу №2, в тому числі його будівель та споруд, індивідуально визначеного майна зі спільної власності територіальних громад сіл, селища Любешівського району у комунальну власність Любешівської селищної ради, входження в засновники та затвердження Статуту у новій редакції.
  1.  

15.Про безоплатне прийняття Любешівський дошкільний навчальний заклад №3, в тому числі його будівель та споруд, індивідуально визначеного майна зі спільної власності територіальних громад сіл, селища Любешівського району у комунальну власність Любешівської селищної ради, входження в засновники та затвердження Статуту у новій редакції.

  1.  
  1. Про безоплатне прийняття Березичівського дошкільного навчального закладу «Берізка» та його майна зі спільної власності територіальних громад сіл, селища Любешівського району у комунальну власність Любешівської селищної ради, входження в засновники та затвердження Статуту у новій редакції.
  1.  
  1. Про безоплатне прийняття Бихівського дошкільного навчального закладу «Казка», в тому числі його будівель та споруд, індивідуально визначеного майна зі спільної власності територіальних громад сіл, селища Любешівського району у комунальну власність Любешівської селищної ради, входження в засновники та затвердження Статуту у новій редакції.
  1.  

18.Про безоплатне прийняття Великокурінського дошкільного навчального закладу «Казка», в тому числі його будівель та споруд, індивідуально визначеного майна зі спільної власності територіальних громад сіл, селища Любешівського району у комунальну власність Любешівської селищної ради, входження в засновники та затвердження Статуту у новій редакції.

  1.  
  1. Про безоплатне прийняття Деревківського дошкільного навчального закладу «Сонечко», в тому числі його будівель та споруд, індивідуально визначеного майна зі спільної власності територіальних громад сіл, селища Любешівського району у комунальну власність Любешівської селищної ради, входження в засновники та затвердження Статуту у новій редакції.
  1.  
  1. Про безоплатне прийняття Березновільського дошкільного навчального закладу «Сонечко» та його майна зі спільної власності територіальних громад сіл, селища Любешівського району у комунальну власність Любешівської селищної ради, входження в засновники та затвердження Статуту у новій редакції.
  1.  
  1. Про безоплатне прийняття Бірківського дошкільного навчального закладу «Сонечко»,  в тому числі його будівель та споруд, індивідуально визначеного майна зі спільної власності територіальних громад сіл, селища Любешівського району у комунальну власність Любешівської селищної ради, входження в засновники та затвердження Статуту у новій редакції.
  1.  
  1. Про безоплатне прийняття Ветлівського дошкільного навчального закладу «Малятко» та його майна зі спільної власності територіальних громад сіл, селища Любешівського району у комунальну власність Любешівської селищної ради, входження в засновники та затвердження Статуту у новій редакції.
  1.  
  1. Про безоплатне прийняття Гірківського дошкільного навчального закладу «Дзвіночок» та його майна зі спільної власності територіальних громад сіл, селища Любешівського району у комунальну власність Любешівської селищної ради, входження в засновники та затвердження Статуту у новій редакції.
  1.  
  1. Про безоплатне прийняття Залаззівського дошкільного навчального закладу «Сонечко» та його майна зі спільної власності територіальних громад сіл, селища Любешівського району у комунальну власність Любешівської селищної ради, входження в засновники та затвердження Статуту у новій редакції.
  1.  
  1. Про безоплатне прийняття Залізницького закладу дошкільної освіти «Дитячий садок «Сонечко» Любешівської районної ради Волинської області, в тому числі його будівель та споруд, індивідуально визначеного майна зі спільної власності територіальних громад сіл, селища Любешівського району у комунальну власність Любешівської селищної ради, входження в засновники та затвердження Статуту у новій редакції.
  1.  
  1. Про безоплатне прийняття Лобненського дошкільного навчального закладу «Барвінок» та його майна зі спільної власності територіальних громад сіл, селища Любешівського району у комунальну власність Любешівської селищної ради, входження в засновники та затвердження Статуту у новій редакції.
  1.  
  1. Про безоплатне прийняття Любешівсько-Волянського дошкільного навчального закладу, в тому числі його будівель та споруд, індивідуально визначеного майна зі спільної власності територіальних громад сіл, селища Любешівського району у комунальну власність Любешівської селищної ради, входження в засновники та затвердження Статуту у новій редакції.
  1.  
  1. Про безоплатне прийняття Підкормільського дошкільного навчального закладу «Сонечко», в тому числі його будівель та споруд, індивідуально визначеного майна зі спільної власності територіальних громад сіл, селища Любешівського району у комунальну власність Любешівської селищної ради, входження в засновники та затвердження Статуту у новій редакції.
  1.  
  1. Про безоплатне прийняття Прохідського дошкільного навчального закладу «Сонечко», в тому числі його будівель та споруд, індивідуально визначеного майна зі спільної власності територіальних громад сіл, селища Любешівського району у комунальну власність Любешівської селищної ради, входження в засновники та затвердження Статуту у новій редакції.
  1.  
  1. Про безоплатне прийняття Седлищенського дошкільного навчального закладу «Ромашка», в тому числі його будівель та споруд, індивідуально визначеного майна зі спільної власності територіальних громад сіл, селища Любешівського району у комунальну власність Любешівської селищної ради, входження в засновники та затвердження Статуту у новій редакції.
  1.  
  1.  Про безоплатне прийняття Судченського дошкільного навчального закладу «Дзвіночок», в тому числі його будівель та споруд, індивідуально визначеного майна зі спільної власності територіальних громад сіл, селища Любешівського району у комунальну власність Любешівської селищної ради, входження в засновники та затвердження Статуту у новій редакції.
  1.  
  1. Про безоплатне прийняття Цирського дошкільного навчального закладу «Пролісок», в тому числі його будівель та споруд, індивідуально визначеного майна зі спільної власності територіальних громад сіл, селища Любешівського району у комунальну власність Любешівської селищної ради, входження в засновники та затвердження Статуту у новій редакції.
  1.  
  1. Про безоплатне прийняття Угриничівського дошкільного навчального закладу «Дзвіночок» та його майна зі спільної власності територіальних громад сіл, селища Любешівського району у комунальну власність Любешівської селищної ради, входження в засновники та затвердження Статуту у новій редакції.
  1.  
  1. Про безоплатне прийняття районного Будинку дитячої та юнацької творчості, його будівель та споруд, індивідуально визначеного майна зі спільної власності територіальних громад сіл, селища Любешівського району у комунальну власність Любешівської селищної ради, входження в засновники та затвердження Статуту у новій редакції.
  1.  
  1. Про безоплатне прийняття Любешівської дитячо-юнацької спортивної школи, її цілісних майнових комплексів, будівель та споруд, індивідуально визначеного майна зі спільної власності територіальних громад сіл, селища Любешівського району у комунальну власність Любешівської селищної ради, входження в засновники та затвердження Статуту у новій редакції.
  1.  
  1. Про входження в засновники та затвердження Статуту музею партизанської Слави села Лобна у новій редакції.
  1.  
  1.   Про безоплатне прийняття бібліотек-філій, та створення Публічної бібліотеки Любешівської селищної ради.
  1.  
  1. Про створення комісії з приймання-передачі будівель та споруд, індивідуально визначеного майна дошкільних навчальних закладів, Будинку дитячої та юнацької творчості, Любешівської дитячо-юнацької спортивної школи із спільної власності територіальних громад сіл, селища Любешівського району у комунальну власність Любешівської селищної ради.
  1.  
  1. Про внесення змін до рішення Любешівської селищної ради від 10.05.2018 року № 2-8/13 «Про перейменування Любешівського районного будинку культури та затвердження статуту у новій редакції».
  1.  
  1. Про утворення комунального закладу «Центру безпеки громадян Любешівської селищної ради».
  1.  
  1. Про внесення змін до рішення селищної ради від 22.12.2017 № 2-2/22 «Про  селищний  бюджет на 2018 рік».
  1.  
  1. Про підтримання створення Асоціації об’єднаних територіальних громад Волині.
  1.  
  1. Про Підтримку Звернення Президента України до Вселенського Патріарха Варфоломія про надання Томосу про автокефалію Православної Церкви в Україні.
  1.  
  1. Про розгляд заяв громадян про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) в смт Любешів.
  1.  
  1. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр. Корцю Вячеславу Степановичу смт Любешів.
  1.  
  1. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) з земель с. Рудка гр. Кадлубовському Олександру Валерійовичу.
  1.  
  1. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Березичівській сільській раді.
  1.  
  1. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд гр. Бартошик Любові Іванівні, с. Березичі.
  1.  
  1.  Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр. Петрик Софії Пилипівні с. Вязівне.
  1.  
  1. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр. Оласюк Ользі Павлівні с. Вязівне.
  1.  

51. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд  (присадибна ділянка) з земель с. В'язівне гр. Хомич Галині Кіндратівні.

  1.  

52. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) з земель с. В'язівне гр. Тимощуку Сергію Афоновичу.

  1.  

53. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд гр. Гриневичу Віктору Григоровичу, с. Любешівська Воля.

  1.  

54.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) з земель с. Седлище гр. Прусік Ірині Василівні.

  1.  

55.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) з земель с. Седлище гр. Швайку Станіславу Костянтиновичу

  1.  
  1. Про внесення змін у рішення Любешівської селищної ради № 2-3/37 від 26 січня 2018 року « Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення ( відновлення ) меж земельної ділянки в натурі ( на місцевості ) для обслуговування приміщення приймально - заготівельного пункту в с. Седлище».
  1.  
  1. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр. Дем'яник Тетяні Антонівні с. Седлище.
  1.  
  1. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) з земель с. Седлище гр. Поховскій Надії Миколаївні.
  1.  
  1.  Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства з земель с. Витуле гр. Сахарчук Галині Георгіївні.
  1.  
  1. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для обслуговування частини приміщення ФАПу, в якій розташований магазин гр. Мокич Ніні Степанівні, с.Витуле.
  1.  
  1. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) з земель с. Бірки гр. Іванюку Валерію Феодосійовичу.
  1.  
  1. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) з земель с. Залаззя гр. Прокопюку Андрію Олексійовичу.
  1.  
  1. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) з земель с. Залаззя гр. Василюк Анастасії Валеріївні.
  1.  
  1. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) з земель с. Залаззя гр. Литвинчуку Олексію Сергійовичу.
  1.  
  1. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) з земель с. Залаззя гр. Романович Олені Миколаївні.
  1.  

66.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) з земель с. Залаззя гр. Лук’янчук Устині Гейовні.

  1.  
  1. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр. Матвійчук Галині Йосипівні с. Залаззя.
  1.  
  1. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Буснюк Ганні Василівні з земель с.Залаззя.
  1.  
  1. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Сергейчуку Луці Андріяновичу з земель с.Залаззя.
  1.  
  1. Про внесення змін у рішення Любешівської селищної ради № 2-5/43 від 23 березня 2018 року «Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр. Нестеруку Івану Борисовичу с. Залаззя».
  1.  
  1.  Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) з земель с. Цир гр. Шевчику Василю Наумовичу.
  1.  
  1. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд гр. Губарик Степаниді Пилипівні, с. Цир.
  1.  
  1. Про затвердження технічної документації із землеустрою  щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд гр. Мельник Ганні Данилівні, с. Хутомир.
  1.  
  1. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) з земель с. Бихів гр. Веремейчику Василю Васильовичу.
  1.  
  1. Про припинення права користування Заготконторою Любешівської райспоживспілки та передачу земельної ділянки у постійне користування для ДП СЛАП «Любешівагроліс» с. Гірки.
  1.  
  1.  Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо проведення інвентаризації земельної ділянки для обслуговування приміщення бібліотеки в с.Березня Воля.
  1.  
  1. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо проведення інвентаризації земельної ділянки для обслуговування адмінстративного приміщення с.Бірки.
  1.  
  1. Про надання дозволу на розроблення Детального плану території земельної ділянки в межах населеного пункту с.Залізниця.
  1.  
  1. Про погодження відведення земельних ділянок в оренду для ведення фермерського господарства за межами с. Любешівська Воля ФГ «Гримікс».
  1.  
  1. Про погодження відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства за межами с. Проходи гр. Корець Надії Михайлівні.
  1.  
  1. Про погодження відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства за межами с. Проходи гр. Шмат Ніни Михайлівні.
  1.  
  1. Про погодження відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства за межами с. Деревок гр. Веремійчику Юрію Миколайовичу.
  1.  
  1.  Про погодження відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства за межами с. Деревок гр. Данилику Івану Миколайовичу.
  1.  
  1.  Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства з земель с.Деревок в оренду гр. Шостаку Миколі Федосійовичу.
  1.  
  1.  Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства з земель с. Залізниця гр. Дерлюку Володимиру Сергійовичу.
  1.  
  1. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства з земель с. Залізниця гр. Лащу Назарію Івановичу.
  1.  
  1. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства з земель с. Залізниця гр. Кокудаку Леоніду Степановичу.
  1.  
  1.  Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд гр. Коширцю Миколі Петровичу,смт Любешів.
  1.  
  1. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд гр. Токар Ользі Якимівні, смт Любешів.
  1.  
  1. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд гр. Романчуку Анатолію Васильовичу, с. Бірки.
  1.  
  1. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд гр. Романчук Валентині Степанівні, с. Бірки.
  1.  
  1. Про погодження Головному управлінню Держгеокадастру у Волинській області розпорядження земельною ділянкою к. н. 0723185200:03:001:0021 під час проведення аукціонів.
  1.  
  1. Про накладення мораторію на прийняття рішень щодо відведення нових земельних ділянок сільськогосподарського призначення для ведення особистого селянського господарства у власність у колишніх межах (до об’єднання в ОТГ) Любешівської селищної, Любешівсько-волянської, Великокурінської, Зарудчівської (крім сіл Бучин, Пожог) сільських рад з земель комунальної і державної власності.
  1.  

Різне.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь