A A A K K K
для людей із порушенням зору
Любешівська селищна рада територіальної громади
Волинська область, Камінь-Каширський район

НА ДЕСЯТІЙ СЕСІЇ РОЗГЛЯНУЛИ ЗЕМЕЛЬНІ ПИТАННЯ

Дата: 19.06.2018 16:16
Кількість переглядів: 1025

На позачерговій 10-й сесії Любешівської селищної ради, яка відбулася 19 червня 2018 року,  розглянуто блок земельних питань. Із 34 депутатів присутні були – 23. Як наголосив селищний голова Олег Кух, основна причина, по якій скликали позачергову сесію – це  звернення Любешівської райдержадміністрації розглянути питання про погодження надання ТзОВ «СТОХІД НОВА АГРО» в оренду на 10 років, або до моменту реєстрації власниками земельних часток (паїв) (їх спадкоємцями) права власності на сформовані (виділені в натурі) земельні ділянки, нерозподілених (не витребуваних) земельних часток (паїв) у кількості 315 одиниць (згідно списку власників) орієнтовною загальною площею 645 га за межами населених пунктів на території Любешівської селищної ради (об’єднаної  Любешівської територіальної громади – колишньої  Гірківської сільської ради Любешівського району Волинської області) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.

Перш, ніж перейти до розгляду питань порядку денного, Олег Іванович озвучив депутатські запити. Цього разу обранців громади хвилювали питання щодо ремонту доріг селища, відсутності огорожі у Вітульському навчальному закладі та незадовільного стану відремонтованих доріг в селі Угриничі. Всі запити були підтримані оноголосно.

Повертаючись до вищезазначеного питання щодо погодження надання в оренду нерозподілених (не витребуваних) земельних часток (паїв) КСП «За мир», то варто зазначити, що депутати погодили надання в оренду ТзОВ «СТОХІД НОВА АГРО» земельні ділянки площею 645 га.

Інші земельні питання, по яких депутати приймали відповідні рішення, стосувалися розгляду заяв громадян про надання дозволу на розробку проекту землеустрою, або ж його затвердження щодо відведення земельних ділянок для будівництва і обслуговування житлових будинків, господарських будівель і споруд, про затвердження Детального плану території ти чи інших земельних  ділянок, про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок та інші.



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь