A A A K K K
для людей із порушенням зору
Любешівська селищна рада територіальної громади
Волинська область, Камінь-Каширський район

25 червня 2018 року о 10.00 год. чергова одинадцята сесія селищної ради сьомого скликання

Дата: 19.06.2018 17:01
Кількість переглядів: 891

 

Запропонований порядок денний

1. Про Цільову програму національно-патріотичного виховання дітей та молоді Любешівської селищної ради на 2018-2020 роки.
2. Про внесення змін до Цільової соціальної програми розвитку фізичної культури і спорту Любешівської селищної ради на 2018-2020 роки.
3. Про Цільову соціальну програму оздоровлення та відпочинку дітей Любешівської селищної ради на 2018-2020 роки.
4. Про безоплатне прийняття юридичної особи «Державної центральної районної аптеки №33 Любешівського району» її цілісних майнових комплексів, будівель та споруд, індивідуально визначеного майна зі спільної власності територіальних громад сіл, селища Любешівського району у комунальну власність Любешівської селищної ради, входження в засновники та затвердження Статуту у новій редакції.
5. Про безоплатне прийняття загальноосвітньої школи І-ІІІ ступеня с. Березичі , в тому числі її будівель та споруд, індивідуально визначеного майна зі спільної власності територіальних громад сіл, селища Любешівського району у комунальну власність Любешівської селищної ради, входження в засновники та затвердження Статуту у новій редакції.
6. Про безоплатне прийняття загальноосвітньої школи І-ІІ ступеня с. Березна Воля , в тому числі її будівель та споруд, індивідуально визначеного майна зі спільної власності територіальних громад сіл, селища Любешівського району у комунальну власність Любешівської селищної ради, входження в засновники та затвердження Статуту у новій редакції.
7. Про безоплатне прийняття загальноосвітньої школи І-ІІІ ступеня с. Бихів, в тому числі її будівель та споруд, індивідуально визначеного майна зі спільної власності територіальних громад сіл, селища Любешівського району у комунальну власність Любешівської селищної ради, входження в засновники та затвердження Статуту у новій редакції.
8. Про безоплатне прийняття загальноосвітньої школи І-ІІІ ступеня с. Бірки, в тому числі її будівель та споруд, індивідуально визначеного майна зі спільної власності територіальних громад сіл, селища Любешівського району у комунальну власність Любешівської селищної ради, входження в засновники та затвердження Статуту у новій редакції.
9. Про безоплатне прийняття загальноосвітньої школи І-ІІІ ступеня с. Великий Курінь, в тому числі її будівель та споруд, індивідуально визначеного майна зі спільної власності територіальних громад сіл, селища Любешівського району у комунальну власність Любешівської селищної ради, входження в засновники та затвердження Статуту у новій редакції.
10. Про безоплатне прийняття загальноосвітньої школи І-ІІІ ступеня с. Ветли, в тому числі її будівель та споруд, індивідуально визначеного майна зі спільної власності територіальних громад сіл, селища Любешівського району у комунальну власність Любешівської селищної ради, входження в засновники та затвердження Статуту у новій редакції.
11. Про безоплатне прийняття загальноосвітньої школи І ступеня с. Вітуле, в тому числі її будівель та споруд, індивідуально визначеного майна зі спільної власності територіальних громад сіл, селища Любешівського району у комунальну власність Любешівської селищної ради, входження в засновники та затвердження Статуту у новій редакції.
12. Про безоплатне прийняття загальноосвітньої школи І-ІІ ступеня с. В’язівне, в тому числі її будівель та споруд, індивідуально визначеного майна зі спільної власності територіальних громад сіл, селища Любешівського району у комунальну власність Любешівської селищної ради, входження в засновники та затвердження Статуту у новій редакції.
13. Про безоплатне прийняття загальноосвітньої школи І-ІІІ ступеня с. Деревок, в тому числі її будівель та споруд, індивідуально визначеного майна зі спільної власності територіальних громад сіл, селища Любешівського району у комунальну власність Любешівської селищної ради, входження в засновники та затвердження Статуту у новій редакції.
14. Про безоплатне прийняття загальноосвітньої школи І ступеня             с. Діброва, в тому числі її будівель та споруд, індивідуально визначеного майна зі спільної власності територіальних громад сіл, селища Любешівського району у комунальну власність Любешівської селищної ради, входження в засновники та затвердження Статуту у новій редакції.
15. Про безоплатне прийняття загальноосвітньої школи І-ІІІ ступеня      с. Залаззя, в тому числі її будівель та споруд, індивідуально визначеного майна зі спільної власності територіальних громад сіл, селища Любешівського району у комунальну власність Любешівської селищної ради, входження в засновники та затвердження Статуту у новій редакції.
16. Про безоплатне прийняття Залізницької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів імені Івана Пасевича Любешівської районної ради Волинської області, в тому числі її будівель та споруд, індивідуально визначеного майна зі спільної власності територіальних громад сіл, селища Любешівського району у комунальну власність Любешівської селищної ради, входження в засновники та затвердження Статуту у новій редакції.
17. Про безоплатне прийняття загальноосвітньої школи І-ІІ ступеня с. Лахвичі , в тому числі її будівель та споруд, індивідуально визначеного майна зі спільної власності територіальних громад сіл, селища Любешівського району у комунальну власність Любешівської селищної ради, входження в засновники та затвердження Статуту у новій редакції.
18. Про безоплатне прийняття загальноосвітньої школи І-ІІ ступеня с. Лобна, в тому числі її будівель та споруд, індивідуально визначеного майна зі спільної власності територіальних громад сіл, селища Любешівського району у комунальну власність Любешівської селищної ради, входження в засновники та затвердження Статуту у новій редакції.
19. Про безоплатне прийняття опорного навчального закладу «Любешівський навчально-виховний комплекс «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів-гімназія» Любешівської районної ради Волинської області, в тому числі його будівель та споруд, індивідуально визначеного майна зі спільної власності територіальних громад сіл, селища Любешівського району у комунальну власність Любешівської селищної ради, входження в засновники та затвердження Статуту у новій редакції.
20. Про безоплатне прийняття загальноосвітньої школи І-ІІ ступеня      с. Любешівська Воля , в тому числі її будівель та споруд, індивідуально визначеного майна зі спільної власності територіальних громад сіл, селища Любешівського району у комунальну власність Любешівської селищної ради, входження в засновники та затвердження Статуту у новій редакції.
21. Про безоплатне прийняття загальноосвітньої школи І ступеня             с. Нові Березичі, в тому числі її будівель та споруд, індивідуально визначеного майна зі спільної власності територіальних громад сіл, селища Любешівського району у комунальну власність Любешівської селищної ради, входження в засновники та затвердження Статуту у новій редакції.
22. Про безоплатне прийняття загальноосвітньої школи І ступеня             с. Рудка, в тому числі її будівель та споруд, індивідуально визначеного майна зі спільної власності територіальних громад сіл, селища Любешівського району у комунальну власність Любешівської селищної ради, входження в засновники та затвердження Статуту у новій редакції.
23. Про безоплатне прийняття загальноосвітньої школи І-ІІІ ступеня     с. Судче, в тому числі її будівель та споруд, індивідуально визначеного майна зі спільної власності територіальних громад сіл, селища Любешівського району у комунальну власність Любешівської селищної ради, входження в засновники та затвердження Статуту у новій редакції.
24. Про безоплатне прийняття загальноосвітньої школи І-ІІ ступеня      с. Угриничі , в тому числі її будівель та споруд, індивідуально визначеного майна зі спільної власності територіальних громад сіл, селища Любешівського району у комунальну власність Любешівської селищної ради, входження в засновники та затвердження Статуту у новій редакції.
25. Про безоплатне прийняття загальноосвітньої школи І-ІІ ступеня       с. Цир , в тому числі її будівель та споруд, індивідуально визначеного майна зі спільної власності територіальних громад сіл, селища Любешівського району у комунальну власність Любешівської селищної ради, входження в засновники та затвердження Статуту у новій редакції.
26. Про безоплатне прийняття загальноосвітньої школи І-ІІ ступеня с. Мукошин, в тому числі її будівель та споруд, індивідуально визначеного майна зі спільної власності територіальних громад сіл, селища Любешівського району у комунальну власність Любешівської селищної ради, входження в засновники та затвердження Статуту у новій редакції.
27. Про безоплатне прийняття загальноосвітньої школи І ступеня с. Проходи, в тому числі її будівель та споруд, індивідуально визначеного майна зі спільної власності територіальних громад сіл, селища Любешівського району у комунальну власність Любешівської селищної ради, входження в засновники та затвердження Статуту у новій редакції.
28. Про затвердження Положення про конкурс на посаду керівника комунального закладу загальної середньої освіти Любешівської селищної ради.
29. Про створення комісії з приймання-передачі будівель та споруд, індивідуально визначеного майна закладів загальної середньої освіти із спільної власності територіальних громад сіл, селища Любешівського району у комунальну власність Любешівської селищної ради.
30. Про затвердження передавальних Актів Будинку дитячої та юнацької творчості.
31. Про затвердження передавальних Актів закладів дошкільної освіти.
32. Про затвердження передавальних Актів Любешівської дитячо-юнацької спортивної школи.
33. Про затвердження передавальних Актів музею партизанської Слави села Лобна.
34. Про затвердження Акту приймання-передачі приміщення «Кіновідеомережі» зі спільної власності територіальних громад сіл, селища Любешівського району у комунальну власність Любешівської селищної ради.
35. Про створення комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної  допомоги Любешівської селищної ради»
36. Про схвалення проекту рішення «Про встановлення місцевих податків  та зборів на території Любешівської селищної ради на 2019 рік»
37. Про внесення змін до схеми організації дорожнього руху.
38. Про внесення змін до Програми економічного і соціального розвитку Любешівської селищної ради на 2018-2020 роки.
39. Про затвердження розпоряджень селищного голови
40. Про внесення змін до рішення селищної ради від 22.12.2017 № 2-2/22 «Про  селищний  бюджет на 2018 рік».
41. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд гр. Корця Вячеслава Степановича, смт Любешів.
42. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) з земель смт Любешів гр. Шмат Любові Іванівни.
43. Про передачу у власність земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр. Корець Раїсі Йосипівні смт Любешів.
44. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки кадастровий номер 0723155100:01:001:1576
45. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) з земель с. Бірки гр. Довгуну Василю Івановичу
46. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства з земель с. Зарудчі гр. Бейкалу Олександру Михайловичу.
47. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр. Корх Галині Афіногенівні с. Зарудчі.
48. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства з земель с. Деревок гр. Михалику В’ячеславу Івановичу.
49. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) з земель с. Бихів гр. Федоріщеву Михайлу В’ячеславовичу.
50. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) з земель с. Бихів гр. Романюк Олені Миколаївні.
51. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) з земель с. Бихів гр. Мельнику Сергію Олексійовичу.
52. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо  встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для обслуговування приміщення магазину в с. Бихів Велико-Глушанського споживчого товариства.
53. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства за кадастровим номером 0723182300:01:001:0413 , с. Бихів.
54. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) з земель с. Любешівська Воля гр. Ігнатюку Степану Васильовичу.
55. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр. Будько Ользі Григорівні с. В’язівне.
56. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) з земель с. Угриничі гр. Прусік Зоряні Анатоліївні.
57. Про передачу у власність земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр. Сацику Андрію Миколайовичу с. Седлище.
58. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр. Бурдак Марії Антонівни с. Седлище.
59. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) з земель с. Цир гр. Хрупчику Михайлу Олексійовичу.
60. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) з земель с. Цир гр. Гладичу Івану Івановичу.
61. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) з земель с. Цир гр. Шевчик Руслані Віталіївні.
62. Про затвердження змін до генерального плану с. Любешівська Воля.
63. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) з земель с. Зарудчі гр. Мусі Валентині Костянтинівні.
64. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) з земель с. Діброва гр. Мельнику Василю Йосиповичу.
65. Про продовження терміну дії договору оренди земельної ділянки гр. Панасюк Аллі Петрівні, смт Любешів.
66. Про продовження терміну дії договору оренди земельної ділянки гр. Якушеву Андрію Анатолійовичу, смт Любешів.
67. Про продовження терміну дії договору оренди земельної ділянки гр. Черевку Володимиру Валерійовичу, смт Любешів.
68. Про розгляд заяв громадян про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) в смт Любешів.
69. Про надання дозволу на розроблення Детального плану території земель господарського двору та суміжної території в межах населеного пункту с.Залізниця.
70. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд гр. Жолондевському Руслану Івановичу, с. Цир.
71. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) з земель с. Цир гр. Данилик Галині Миколаївні.
72. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого з земель с. Лахвичі гр. Гладич Тетяні Йосипівні.
73. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд гр. Романчуку Анатолію Васильовичу, с. Бірки.
74. Про передачу у власність, або надання в користування земельної ділянки за давністю користування (набувальна давність) гр. Романчук Валентині Степанівні, с. Бірки.
75. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) з земель с. Залізниця вул. Рівненська, 2А.
76. Різне.

Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь