A A A K K K
для людей із порушенням зору
Любешівська селищна рада територіальної громади
Волинська область, Камінь-Каширський район

ЦЕНТРАЛЬНУ ВУЛИЦЮ СЕЛИЩА БУДЕ ВІДКРИТО!

Дата: 10.07.2018 17:22
Кількість переглядів: 2284

Так вирішив виконавчий комітет Любешівської селищної ради.   Сьогодні, 10 липня 2018 року, більшістю голосів прийняв рішення відновити рух автомобільного транспорту вулицею Незалежності, що в смт Любешів, із встановленням на ній пристроїв обмеження швидкості «лежачих поліцейських». Такому рішенню передувало вивчення громадської думки, яке проводилось селищною радою у травні-червні цього року. Нагадаємо, що за результатами голосування 217 жителів Любешівщини проголосували відкрити дорогу, а 114 – не відкривати. Депутати селищної ради також своїм рішенням рекомендували відкрити рух по центральній вулиці Любешова. 

Слід зауважити, що перед тим, як проголосувати за таке рішення присутні детально обговорили зазначене питання. Насамперед йшлося про вартість зміни руху. Скільки ж коштуватиме для місцевого бюджету відкриття руху прокоментував селищний голова Олег Кух, зокрема він зазначив: «Безпосередньо вартість зміни руху буде коштувати лише вартості встановлення дорожніх знаків. Я не вважаю, що кошти, які спрямовуватимуться на ремонт дороги і встановлення «лежачих поліційських» слід відносити до затрат як таких, що підуть на зміну руху. На мою думку, всі дороги нашої громади потребують того чи іншого ремонту, в тому числі і встановлення обмежувальних знаків та «лежачих поліцейських». Ця проблема у селищі назріла вже давно, тож незалежно від того чи відкриємо рух, чи ні – кошти на встановлення обмежувальних знаків, засобів примусового зменшення швидкості руху автомобілів та ремонт доріг потрібно виділяти».  В свою чергу, заступник селищного голови Олександр Савчук звернув увагу членів виконкому на те, що рух по вулиці Бондаренка на сьогодні є досить інтенсивним, а нещодавно відремонтована дорога також потребує видатків на утримання. 

Після прийняття рішення членами виконкому щодо зміни руху, очільник громади Олег Іванович зазначив, що рух буде відкрито лише тоді, коли будуть встановлені всі належні засоби безпеки.



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь