A A A K K K
для людей із порушенням зору
Любешівська селищна рада територіальної громади
Волинська область, Камінь-Каширський район

25 липня 2018 року о 10.00 год. позачергова тринадцята сесія селищної ради сьомого скликання

Дата: 18.07.2018 12:58
Кількість переглядів: 946

Фото без опису

 

Запропонований порядок денний

  1. Депутатські запити.

 

 
  1. Про внесення змін до Програми економічного і соціального розвитку Любешівської селищної ради на 2018-2020 роки.
 
  1. Про безоплатне прийняття майна зі спільної власності територіальних громад сіл, селища Любешівського району, що знаходиться на балансі Любешівського районного центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді у комунальну власність Любешівської селищної ради та затвердження передавальних актів.
 
  1. Про безоплатне прийняття майна зі спільної власності територіальних громад сіл, селища Любешівського району у комунальну власність Любешівської селищної ради та затвердження передавальних актів.

 

 
  1. Про внесення змін до Плану діяльності з підготовки проектів регуляторних актів Любешівської  селищної ради на 2018 рік.
 
  1. Про затвердження передавальних Актів закладів загальної середньої освіти.
 
  1. Про переведення Любешівського закладу дошкільної освіти № 2 «Ясла-садок «Дзвіночок»» Любешівської селищної ради на умови самостійного ведення господарської діяльності, бухгалтерського обліку та фінансової звітності.
 
  1. Про переведення Любешівського закладу дошкільної освіти № 3 «Ясла-садок «Сонечко»» Любешівської селищної ради на умови самостійного ведення господарської діяльності,  бухгалтерського обліку та фінансової звітності.
 
  1. Про переведення закладу загальної середньої освіти «Бихівський ліцей» Любешівської селищної ради на умови самостійного ведення господарської діяльності, бухгалтерського обліку та фінансової звітності.
 
  1. Про переведення закладу загальної середньої освіти «Бірківський ліцей» Любешівської селищної ради на умови самостійного ведення господарської діяльності, бухгалтерського обліку та фінансової звітності.
 
  1. Про переведення закладу загальної середньої освіти «Ветлівський ліцей» Любешівської селищної ради на умови самостійного ведення господарської діяльності, бухгалтерського обліку та фінансової звітності.
 
  1.  Про переведення закладу загальної середньої освіти «Залаззівський ліцей» Любешівської селищної радина умови самостійного ведення господарської діяльності, бухгалтерського обліку та фінансової звітності.
 
  1.  Про переведення закладу загальної середньої освіти «Залізницький ліцей ім. І. Пасевича» Любешівської селищної ради на умови самостійного ведення господарської діяльності, бухгалтерського обліку та фінансової звітності.
 
  1.  Про переведення опорного закладу загальної середньої освіти «Любешівський ліцей» Любешівської селищної ради на умови самостійного ведення господарської діяльності, бухгалтерського обліку та фінансової звітності.
 
  1. Про внесення змін до рішення селищної ради від 22.12.2017 № 2-2/22 «Про  селищний  бюджет на 2018 рік».
 
  1.  Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр. Савчуку Олександру Івановичу, смт Любешів.
 
  1. Про розгляд заяв громадян про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) в смт Любешів.
 
  1. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) з земель с. Рудка гр. Вітовщику Василю Миколайовичу.
 
  1. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) з земель с. Бихів гр. Синчуку Олегу Валентиновичу.
 
  1.  Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) з земель с. Бихів гр. Сімчук Галині Миколаївні.
 
  1.  Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) з земель с. Бихів гр. Вітовщик Дарії Володимирівні.
 
  1.  Про погодження надання дозволу на розроблення документації із землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства за межами с. Бихів гр. Гунчику Сергію Анатолійовичу.
 
  1. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) з земель с. Залаззя гр. Процику Сергію Юрійовичу.
 
  1.  Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) з земель с. Залаззя гр. Николайчуку Віктору Миколайовичу.
 
  1. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) з земель с. Залаззя гр. Гулю Михайлу Васильовичу.
 
  1. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) з земель с. Залаззя гр. Пугачу Андрію Володимировичу.
 
  1. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) з земель с. Залаззя гр. Слюсар Ользі Петрівні.
 
  1. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) з земель с. Залаззя гр. Лавренюку Сергію Степановичу.
 
  1. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд гр. Никипорук Ірині Луківні, с Залаззя.
 
  1. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства з земель с. Залаззя гр. Остапчук Парасковії Юхимівни.
 
  1. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для обслуговування приміщення магазину в с. В’язівне Любешівському споживчому товариству.
 
  1. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) з земель с. В'язівне гр. Артисюк Валентині Іванівні.
 
  1. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) з земель с. В'язівне гр. Хвесик Тетяні Петрівні.
 
  1.   Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) з земель с. Угриничі гр. Домальчуку Андрію Івановичу.
 
  1. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд гр. Дем’яник Тетяні Антонівні, с. Седлище.
 
  1. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства з земель с. Седлище гр. Матюк Тетяні Василівні.
 
  1.   Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства з земель с. Седлище гр. Бурдак Ніні Павлінівні.
 
  1.  Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр. Зайцю Валерію Степановичу, с. Седлище.
 
  1.  Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд гр. Шмалю Якову Наумовичу, с. Проходи.
 
  1.  Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо встановлення (зміни) меж населеного пункту села Великий Курінь Любешівської селищної ради Любешівського району Волинської області.
 
  1.  Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо встановлення (зміни) меж населеного пункту села Проходи Любешівської селищної ради Любешівського району Волинської області.
 
  1.  Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) з земель с. Цир гр. Хвесику Роману Григоровичу.
 
  1.  Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) з земель с. Цир гр. Байбулі Сергію Володимировичу.
 
  1.  Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) з земель с. Цир гр. Мартиніку Олександру Васильовичу.
 
  1.  Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) з земель с. Цир гр. Поремчуку Олександру Володимировичу.
 
  1.  Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) з земель с. Бірки гр. Федоруку Олександру Миколайовичу.
 
  1.  Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр. Ковалику Валерію Володимировичу, с. Бірки.
 
  1.  Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства з земель с. Бірки гр. Матвейчуку Віктору Андрійовичу.
 
  1.  Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) з земель с. Міжгайці гр. Черевку Олександру Анатолійовичу.
 
  1.  Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства з земель с. Лобна гр. Жилку Сергію Володимировичу.
 
  1.  Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр. Бринчук Ганні Гордіївні с. Лобна.
 
  1.  Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) з земель с. Залізниця гр. Лащ Валентині Павлівні.
 
  1.  Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр. Лащ Ганні Петрівні, с. Залізниця.
 
  1.  Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр. Дерлюку Івану Семеновичу, с. Залізниця.
 
  1.  Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства з земель с. Залізниця гр. Мосійчук Людмилі Володимирівні.
 
  1.  Про надання дозволу на розроблення Детального плану території земельної ділянки в с. Залізниця, вул. Горноцька 2.
 
  1.   Про надання дозволу на розроблення Детального плану території земельної ділянки в с.Гірки, вул. Центральна,154 А.
 
  1.   Про внесення змін до Програми розвитку земельних відносин, охорони земель та забезпечення містобудівною документацією Любешівської громади на 2018-2019роки.
 
  1.   Про звернення до Головного управління Держгеокадастру у Волинській області щодо передачі земельних ділянок сільськогос-подарського призначення в комунальну власність Любешівської селищної ради.
 
  1.   Про надання дозволу на проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки в с. Залаззя, вул. Малієвського, 89б.
 
  1.  Про затвердження звіту про експертну грошову оцінку земельної ділянки та надання дозволу на продаж земельної ділянки у власність гр. Шукаловичу Євгенію Івановичу для будівництва і обслуговування будівель торгівлі.
 
  1.   Про внесення змін у рішення Любешівської селищної ради № 2-6/33 від 13 квітня 2018 року.
 
  1.  Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) з земель с. Рудка гр. Фесіку Ярославу Петровичу.
 
  1.  Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр. Михальчуку Сергію Васильовичу в с. Залізниця ур. Циганиха (біля корівника).
 
  1.  Про погодження надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства за межами с. В’язівне гр. Сащуку Олександру Івановичу.
 
  1.   Про розгляд клопотання Управління з контролю за використанням та охороною земель Головного управління Держгеокадастру у Волинській області.
 
  1.  Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) з земель с. Бірки гр. Мокичу Дмитру Валерійовичу.
 
  1.  Про затвердження змін до генерального плану с Любешівська Воля.
 
  1.  Про припинення права оренди на земельну ділянку для будівництва та обслуговування інших будівель громадської забудови гр. Гридіну Сергію Володимировичу.
 
  1. Про надання дозволу на розроблення Детального плану території земельної ділянки в межах генплану забудови населеного пункту с. Любешівська Воля
 
  1. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо встановлення (зміни) меж населеного пункту села Любешівська Воля Любешівської селищної ради Любешівського району Волинської області.
 

Різне.

 

 


Коментарі:

Qwerti
2018-07-18 20:03:48

Хм,ото працюють,чергових не вистачає,понад нормова робота,стахановці,а туалета в центрі як не було так і нема, бюджет освоюють

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь