A A A K K K
для людей із порушенням зору
Любешівська селищна рада територіальної громади
Волинська область, Камінь-Каширський район

ЛЮБЕШІВСЬКА ЛЕГКОАТЛЕТКА ПРЕДСТАВЛЯТИМЕ УКРАЇНУ НА ОЛІМПІЙСЬКИХ ІГРАХ

Дата: 25.09.2018 21:42
Кількість переглядів: 3935

Фото без опису

Сьогодні, 25 вересня 2018 року, у Любешівській селищній раді відбулася зустріч з багаторазовою Чемпіонкою та призеркою Чемпіонатів України, безперечним лідером у спортивній ходьбі - вихованкою Любешівської спортивної школи Дариною Касян (2002 р.н).

У жовтні спортсменка представлятиме Україну на ІІІ літніх Юнацьких Олімпійських іграх, які з 6 по 18 жовтня відбудуться в аргентинському Буенос-Айресі, де протягом 12 днів змагатимуться 3998 юних атлетів (1999 хлопців та 1999 дівчат) віком 15-18 років з 206-ти країн. Учасники змагань  розігруватимуть нагороди у 32 видах спорту. Легкоатлетка змагатиметься у дисципліні «Спортивна ходьба на 5000 метрів».

Тож побажати вдалого старту Дарині прийшли її друзі, спортсмени ДЮСШ, учні Любешівського ліцею, керівництво Любешівської селищної ради. Почесним гостем на зустрічі був заступник голови Волинської обласної ради, голова відділення НОК України у Волинській області - Роман Петрович Карпюк.

«Любешівська спортивна школа - це  найсильніша спортивна школа в Україні. Сьогодні результатами цього закладу гордиться вся Волинь і вся Україна. У світовій історії легкої атлетики вже давно значиться село Залаззя, як осередок становлення Любешівської дитячо-юнацької спортивної школи» - наголосив Роман Петрович  та подарував для юної чемпіонки книгу «Олімпійське сузір’я України».

Із щирими словами побажань звернулися до Дарини Касян заступники селищного голови Олександр Савчук та Ольга Кух, директор школи Валентина Борисюк, а також тренери спортсменки Ірина та Степан Борисюки.

Сама ж спортсменка зауважила, що Олімпійські ігри – це велика відповідальність,  окрім того Дарина вперше їде на змагання без свого тренера Ірини Борисюк. Однак дівчина вірить, що її буде кому підтримати і готова боротися за перемогу. Тож побажаймо нашій землячці вдало виступити і завоювати спортивні нагороди.

І насамкінець гарного настрою усім учасникам зустрічі додала веселка, яка з’явилася у той час на небі над Любешовом. Присутні розцінили це,  як хороший знак.

 



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь