A A A K K K
для людей із порушенням зору
Любешівська селищна рада територіальної громади
Волинська область, Камінь-Каширський район

ТРИВАЄ РОБОТА НАД СТРАТЕГІЄЮ РОЗВИТКУ ЛЮБЕШІВСЬКОЇ ОТГ

Дата: 19.10.2018 08:54
Кількість переглядів: 874

Фото без опису

У Любешівській селищній раді продовжують працювати над Стратегією розвитку громади – документом, який визначить напрямки та пріоритети розвитку  нашої ОТГ.

16 жовтня 2018 року  відбулося друге засідання  робочої групи з розробки Стратегії розвитку ОТГ.  Експертний та консультаційний супровід селищній раді надає Волинський Центр розвитку місцевого самоврядування, створений за підтримки Програми «U-LEAD з  Європою».

Під час засідання члени робочої групи ознайомилися  з детальним аналізом опитування, яке відбулося за допомогою анкетування і тривало більше місяця, та стратегічним баченням жителів громади. Презентувала матеріали головний спеціаліст відділу регіонального розвитку, інвестицій та проектної діяльності Любешівської селищної ради Вікторія Кондаревич .

Даючи характеристику Любешівській ОТГ, 27,51% мешканців зазначили, що просто змушені тут жити. Для 28,17% опитаних громада комфортна для проживання, а 18,68% хочуть, щоб тут продовжували жити їхні діти.

Серед головних факторів, які заважають розвитку громади, більшість респондентів назвали безробіття, відсутність належної інфраструктури та недостатня громадська активність, представники бізнесу додали також до пріоритетних проблем несприятливі умови для розвитку підприємства.

Серед  пріоритетних завдань для розвитку громади люди бачать у  вирішенні проблеми безробіття, ремонт інфраструктури, розвиток малого і середнього бізнесу та туризму.

Окрім того, Вікторія Кондаревич розробила детальний соціально-економічний аналіз Любешівської громади та презентувала його на прикладі картосхем.

Ознайомившись з результатами анкетування, учасники засідання розділилися на групи, аби визначити та узагальнити сильні і слабкі сторони громади, а також можливості та загрози  розвитку ОТГ. Окрім того визначились із датою наступного  засідання – це початок листопада.

Підсумки опитування (завантажити та переглянути)

Соціально-економічний аналіз Любешівської ОТГ (завантажити та переглянути)



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь