A A A K K K
для людей із порушенням зору
Любешівська селищна рада територіальної громади
Волинська область, Камінь-Каширський район

18 СЕСІЯ ЛЮБЕШІВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

Дата: 27.10.2018 19:35
Кількість переглядів: 1292

Фото без опису

25 жовтня 2018 року відбулася 18 чергова сесія Любешівської селищної ради   сьомого скликання. Із 34 депутатів участь у засіданні взяли - 21.

На порядок денний винесено 63 питання. Розпочалася сесія з озвучення клопотання головного лікаря КНП ЦПМСД  Наталії Ланевич, яка просила зняти з порядку денного, у зв’язку з необхідністю доопрацювання, питання щодо Програми підтримки первинки. Не розглядали депутати і питання «Про безоплатну передачу майна філії «Хоцунська загальноосвітня школа І-ІІ ступенів» ОНЗ «Люб’язівська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів» Любешівської районної ради з комунальної власності Любешівської селищної ради у спільну власність територіальних громад сіл, селища Любешівського району». Зняти його з порядку денного клопоталася депутат селищної ради, керівник апарату райдержадміністрації Тамара Ковальчук. На сьогодні Хоцунська школа  є філією (без статусу юридичної особи) опорного навчального закладу с. Люб’язь. Те, що Хоцунська школа обслуговується селищною радою, а Люб’язівська - районом, призводить до ряду проблем у фінансово-господарській діяльності. Аби доопрацювати деякі юридичні та фінансові питання і знайти оптимальне рішення для обох сторін, зазначене питання було зняте з розгляду порядку денного.

Потому перейшли до розгляду депутатських запитів та запитань. Цього разу народні обранці клопоталися про електрифікацію вулиці Миру у с. Цир, про ремонт дороги у с.Залаззя, ремонт відрізку дороги від Бихова до Залаззя, ремонт автомобільної дороги по вул. Вишневій у с.Бірки, ремонт дороги у с. Угриничі,  про затвердження меж села Любешівська Воля, про убезпечення від лінії електропередач, яка знаходиться на території дошкільного закладу в с.Підкормілля, а також про утилізацію «аварійного» дерева на території цього садочка. В свою чергу очільник громади Олег Кух наголосив, що селищною радою заплановано провести обстеження  усіх навчальних та дошкільних закладів з метою виявлення сухих дерев, які становлять загрозу для населення, з подальшою їх ліквідацією. Озвучили й питання щодо облаштування дитячої кімнати  у центральній районній лікарні. Олег Іванович Кух повідомив, що керівництво ЦПМСД звернулися з клопотанням до балансоутримувача лікарні, а це – районна рада, з проханням надати в оренду кабінет для облаштування кімнати матері й дитини.

Надалі розглянули низку питань, що стосувалися  змін та доповнень до Програми соціального захисту населення Любешівської селищної ради на 2018-2020 роки, про створення  постійно діючої  комісії з питань соціального захисту населення Любешівської селищної ради, про затвердження передавальних Актів майна районного методичного кабінету, про затвердження Актів приймання - передачі автомобілів у комунальну власність Любешівської селищної ради, про  затвердження Програми сприяння діяльності об’єднань співвласників багатоквартирних будинків та органів самоорганізації населення по Любешівській селищній раді на 2018-2020 роки, про  надання дозволу на списання  житлових будинків з балансу Любешівського комунального підприємства «Любешів-Комфорт-Сервіс».         

Окрім того, депутати селищної ради більшістю голосів задовольнили заяву Губарика Олександра Васильовича,  в.о. старости, який здійснює свої повноваження на території Цирського старостинського округу, про звільнення з посади за власним бажанням. Після чого селищний голова подякував Олександру Васильовичу за роботу та внесок у розвиток території і побажав всіляких гараздів та успіхів у подальшій роботі.

Також у ході сесії розглянули й блок земельних питань.

 



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь