A A A K K K
для людей із порушенням зору
Любешівська селищна рада територіальної громади
Волинська область, Камінь-Каширський район

У ЛЮБЕШІВСЬКІЙ СЕЛИЩНІЙ РАДІ ПРОВЕЛИ ПОЗАЧЕРГОВУ 20-ту СЕСІЮ

Дата: 16.12.2018 14:01
Кількість переглядів: 970

 

Відбулася  вона 7 грудня, у День місцевого самоврядування. Перед  початком роботи засідання  -  урочиста частина, на яку запросили депутатів Любешівської селищної ради та районної ради. З вітальною промовою до присутніх звернувся селищний голова Олег Кух.  Долучилися до привітань голова районної ради Петро Нагорний, голова райдержадміністрації Сергій Фесик, депутати селищної ради Сергій Неймар та Валерій Панасюк. Під час урочистої частини презентовано відеоролик про Любешівську об’єднану територіальну громаду.

У роботі сесії селищної  ради взяли участь 26 депутатів. Розпочали із запитів щодо ремонту приміщень ЗЗСО «Лахвичівська гімназія», влаштування тротуарів по вул. Брестська та по вул. Незалежності в смт Любешів, забезпечення поштового відділення с. Великий Курінь працівниками.

Під час засідання затвердили Програму розвитку первинної медико-санітарної допомоги на засадах сімейної медицини Любешівської селищної ради на 2018-2019 роки, Програму зайнятості населення Любешівської селищної ради на 2019-2022 роки, Програму підтримки окремих військових формувань, які знаходяться на території Любешівської селищної ради, та забезпечення виконання інших завдань з оборони у 2019 році, Комплексну програму  розвитку освіти Любешівської селищної ради на 2019-2021 роки.

Внесли зміни до Програми економічного і соціального розвитку Любешівської селищної ради на 2018-2020 роки, до Програми утримання та ремонту автомобільних доріг територіальної громади  Любешівської селищної ради на 2016-2020 роки. Також затвердили Статуту комунальної установи «Інклюзивно-ресурсний центр» Любешівської селищної ради у новій редакції. Внесли зміни  та доповнення до Програми національно-патріотичного виховання дітей та молоді Любешівської селищної ради на 2018-2020 роки, до Цільової соціальної програми оздоровлення та відпочинку дітей Любешівської селищної ради на 2018-2020 роки, до Програми соціального захисту населення Любешівської селищної ради на 2018-2020 роки, до Програми благоустрою населених пунктів Любешівської селищної ради на 2016-2020 роки.

Одноголосно депутати підтримали рішення щодо делегування права замовника електрифікації нового житлового кварталу згідно робочого проекту 787-00, розробленого ТОВ «Волинська проектна компанія» відповідно до ТУ №531-6002/17 від 08.02.2017 (20 земельних ділянок для будівництва та обслуговування житлових будинків, господарських будівель та споруд по вул. Незалежності  та Магістральна в смт Любешів) Управлінню капітального будівництва, житлово-комунального господарства та комунальної власності Любешівської селищної ради. Схвалили рішення «Про  обмеження використання одноразових поліетиленових пакетів та організацію роздільного сортування твердих побутових відходів на території Любешівської селищної ради».

Рішенням селищної ради передали рухоме та нерухоме майно Любешівської селищної ради (згідно додатку) в управління Центру безпеки громадян Любешівської селищної ради, а також  закріпили нерухоме майно на праві оперативного управління та затвердили Положення про Центр безпеки громадян Любешівської селищної ради в новій редакції.

У ході роботи сесії безоплатно прийнято  комплекс волейбольних майданчиків, його будівель та споруд, індивідуально визначеного майна зі спільної власності територіальних громад сіл, селища Любешівського району у комунальну власність Любешівської селищної ради та заслухано інформацію про підсумки виконання Програми розвитку фізичної культури та спорту на території селищної ради на 2016-2018 роки.  Безоплатно прийнято майно спільної власності територіальних громад сіл, селища Любешівського району, що знаходиться на балансі Любешівського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, у комунальну власність Любешівської селищної ради, безоплатно передали майно філії «Хоцунська загальноосвітня школа І-ІІ ступенів» ОНЗ «Люб’язівська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів» Любешівської районної ради з комунальної власності Любешівської селищної ради у спільну власність територіальних громад сіл, селища Любешівського району.

Окрім того, затверджено Положення про порядок призначення стипендії Любешівської селищної ради «Кращий учень року» та Положення про щорічну Премію педагогічним працівникам Любешівської селищної ради.  Встановлено вартість харчування учнів 1–4 класів, які не мають статусу постраждалих від Чорнобильської катастрофи, вихованців закладів дошкільної освіти Любешівської селищної ради та розміру батьківської плати за харчування дітей у закладах дошкільної освіти на 2019 рік.

Більшістю голосів депутати  підтримали звернення до Керуючого Волинською єпархією Української православної церкви єпископа Нафанаїла щодо участі в об’єднавчому соборі Православної Церкви в Україні, а також схвалили та надіслали звернення до Верховної Ради України щодо вирішення питання заборони використання та продажу поліетиленових пакетів на законодавчому рівні.  Та розглянули ряд інших питань, в тому числі й земельних.

 

 



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь