A A A K K K
для людей із порушенням зору
Любешівська селищна рада територіальної громади
Волинська область, Камінь-Каширський район

КП «Любешів-Комфорт-Сервіс» повідомляє про порядок нарахування вартості послуг для населення по виконанню робіт з твердими побутовими відходами

Дата: 28.01.2019 09:08
Кількість переглядів: 721

Фото без опису

КП «Любешів-Комфорт-Сервіс»  повідомляє, що  згідно рішення виконкому Любешівської селищної ради від 15 січня № 2 з 1 лютого 2019 року буде змінено порядок нарахування вартості послуг з вивезення , зберігання, перероблення, утилізації, знешкодження та захоронення твердих побутових відходів для населення.  Нарахування вартості послуг буде проводитись з розрахунку  кількості  мешканців що проживають в домогосподарстві. Вартість послуги  на одного мешканця становить 11,50 грн. на місяць.

Всі мешканці селища та суб’єкти господарської діяльності зобов’язані до 31 березня 2019 року укласти нові договори з КП «Любешів-Комфорт-Сервіс»  про надання послуг з вивезення , зберігання, перероблення, утилізації, знешкодження та захоронення твердих побутових відходів. Для жителів приватного сектору при укладанні договорів потрібно надати довідку про склад сім’ї.  Договори, які були укладені до 1 лютого 2019 року втрачають свою чинність,  тому просимо усіх жителів, з якими були заключні зазначені договори, провести повний розрахунок за надані послуги.

Непогашена заборгованість  буде стягнута з боржників відповідно до норм діючого законодавства.

Для забезпечення якісного надання послуг з вивезення , зберігання, перероблення, утилізації, знешкодження та захоронення твердих побутових відходів  КП «Любешів-Комфорт-Сервіс» має намір проводити вивіз сміття щотижня за без контейнерною схемою ( в мішках) по всіх вулицях смт Любешів згідно затвердженого графіку. Щоб уникнути ситуації , коли вуличні контейнери заповнюються  ТПВ не тільки від мешканців, які заключили договір  та сплачують за послуги, а й зовсім від сторонніх осіб, комунальне підприємство  має намір  забрати вуличні контейнери, а ТПВ збирати  тільки в тих громадян, які уклали відповідні угоди.

Крім  того повідомляємо, що відсутність договору є порушенням вимог законодавства у сфері поводження з відходами та правил благоустрою території населених пункті. Згідно ст. 82, ст.. 152 Кодексу України про адміністративні правопорушення передбачено накладання штрафу на громадян від 20 до 80 неоподаткованих мінімумів  доходів громадян.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь