A A A K K K
для людей із порушенням зору
Любешівська селищна рада територіальної громади
Волинська область, Камінь-Каширський район

ТЕРИТОРІЮ КОЛИШНЬОГО ОБ’ЄДНАННЯ «РОДЮЧІСТЬ» УПОРЯДКУЮТЬ

Дата: 14.02.2019 17:54
Кількість переглядів: 1056

Днями селищний голова Олег Кух провів ряд зустрічей з  підприємцями Любешова,  які придбали об’єкти нерухомості на території колишнього райоб’єднання «Родючість»,  комбікормового заводу та  паливного складу,  щоб обговорити  питання упорядкування землекористувань вищезазначених територій.

         Любешівською селищною радою було враховано пропозиції підприємців-власників нерухомості щодо  проекту містобудівної документації – детальний план території земельної ділянки загальною площею понад 10 гектарів, який виготовляється на виконання рішення селищної ради, щоб сформувати земельні ділянки, які оптимально забезпечуватимуть потреби підприємців у  їх господарській діяльності.

          Підприємці з розумінням поставились до позиції селищного голови щодо того, аби  вся територія була  належно розпланована, благоустроєна,  без окремих ділянок і діляночок. Адже, як показує практика, потім ці земельні клаптики не використовуватимуться, а подекуди ще й перетворюються на смітники. Окрім цього, за них відсутні надходження до бюджету як земельний податок.

         За результатами обговорень всі питання врегульовано, підприємці і представники селищної ради дійшли згоди та визначилися із розташуванням земельних ділянок. Остаточний варіант детального плану території (який передбачатиме 2 вільні від забудови земельні ділянки для продажу на земельних торгах) буде винесено на  розгляд громадськості.  Затвердження детального плану території дасть можливість належним чином оформити право власності, або оренди на землю, поліпшить благоустрій, забезпечить  належні надходження до  бюджету об’єднаної територіальної громади.

 

        

 



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь