A A A K K K
для людей із порушенням зору
Любешівська селищна рада територіальної громади
Волинська область, Камінь-Каширський район

НА 23-ій СЕСІЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ РОЗГЛЯНУЛИ ЗЕМЕЛЬНІ ПИТАННЯ

Дата: 18.02.2019 18:04
Кількість переглядів: 945

Фото без опису

15 лютого 2019 року відбулося  засідання позачергової двадцять третьої сесії селищної ради сьомого скликання. Позачерговість засідання сесії зумовлена змінами в документації щодо будівництва амбулаторії загальної практики сімейної медицини с. Седлище.

Із 34 депутатів у засіданні сесії взяли участь – 21. Під час роботи сесії обранці громади озвучили депутатські звернення, розглядали та вирішували земельні питання.

Згідно порядку денного розпочали із депутатських запитів. Цього разу вони стосувалися графіка роботи ліфта в приміщенні КНП  «Любешівська центральна районна лікарня» Любешівської районної ради» та щодо сприяння виділення коштів для поточного ремонту доріг у с. Зарудче по вулицях Лесі Українки, Вишнева, Шкільна та Садова. Окрім того, були озвучені запитання щодо можливості виділення земельної ділянки під магазин, про встановлення вежі стільникового зв’язку у селі Залізниця, про зменшення земельного податку для НПП «Прип’ять-Стохід», про виділення спортивного залу Любешівського коледжу ЛНТУ для додаткових занять спортом.

Потому перейшли до порядку денного. Рішенням селищної ради депутати погодили проект землеустрою щодо зміни меж села Селісок Любешівської селищної ради Любешівського району Волинської області із додатковим включенням в межі населеного пункту земельних ділянок загальною площею 15,3915 га та виключенням з меж населеного пункту земельних ділянок загальною площею 13,7115 га. Відмовили ДП «Любешівське ЛМГ» у наданні дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)» орієнтовною площею 18.2050 га КВЦПЗ-H 09.01 для ведення лісового господарства і пов'язаних з ним послуг, яка розташована в межах населеного пункту с. Залаззя, Любешівського району Волинської області.

З 1 березня 2019 року встановили  нульову ставку земельного податку за земельні ділянки військових частин Державної прикордонної служби України, які розміщені на території Любешівської селищної ради, а також для військових формувань, утворених відповідно до Закону України «Про Збройні Сили України», що розміщені на території Любешівської селищної ради. Натомість відмовили у наданні пільги по сплаті земельного податку у 2019 році Маневицькому управлінню водного господарства та  метеостанції Любешів, гідрологічному посту Любешів, Любешівському районному суду Волинської області.

Окрім цього розглянули питання про оренду відповідних земельних ділянок, розглянули заяви громадян про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок відповідного призначення та інші.

 



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь