A A A K K K
для людей із порушенням зору
Любешівська селищна рада територіальної громади
Волинська область, Камінь-Каширський район

У ЛЮБЕШІВСЬКІЙ ОТГ ЗАТВЕРДИЛИ СТРАТЕГІЮ РОЗВИТКУ ГРОМАДИ

Дата: 01.03.2019 14:41
Кількість переглядів: 1071

Фото без опису

27 лютого 2019 року  на засіданні  чергової двадцять четвертої сесії Любешівської селищної ради було затверджено Стратегію розвитку Любешівської селищної ради на 2018 – 2025 роки.

«Стратегія є ключовим документом, що визначатиме довгострокову політику суспільно-економічного розвитку нашої території.  Це важливий для нас документ, в процесі роботи над яким нам вдалось почути думку людей, проводились опитування, зібрано та проаналізовано статистичні дані. Це своєрідний стратегічний план роботи для громади на наступних 6 років - і містить аналіз її потенціалу, переваг, ризиків та викликів» - зазначив селищний голова Олег Кух.

Передумовою для розробки Стратегії була необхідність мати документ, який би окреслив та упорядкував ключові для розвитку громади суспільні, економічні, екологічні, просторово-функціональні та адміністративні цілі, а також  плани і завдання, необхідні для реалізації поставлених завдань.

Над Стратегією працювала Робоча група, до складу якої увійшли працівники селищної ради, депутати та члени виконкому, представники комунальних та освітніх установ, члени громадських організації, бізнес спільнота та активні жителі ОТГ.

На всіх етапах підготовки і розвитку зазначеного документа, а це більше 6-ти місяців, робоча група працювала в тісному співробітництві із консультантами Волинського Центру розвитку місцевого самоврядування, які також були присутні на засіданні сесії. Із вступним словом до депутатів звернувся радник з питань місцевих фінансів Волинського ЦРМС Анатолій Матвіюк. «Розроблена стратегія – це чіткий план розвитку громади,  необхідний також ще й для того, щоб вийти на міжнародний рівень і співпрацювати з іноземними інституціями. Оскільки перше, що запитають  у вас експерти перед початком співпраці - чи має громада бачення свого розвитку. Ще одна цінність стратегії  у тому, що в ній враховано думкау представників громади, її депутатів, представників місцевих підприємств, приватних підприємців, громадських активістів, фахівців»  – наголосив  Анатолій Володимирович.

Ознайомитися зі Стратегією можна за посиланням



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь