A A A K K K
для людей із порушенням зору
Любешівська селищна рада територіальної громади
Волинська область, Камінь-Каширський район

У СЕЛИЩНІЙ РАДІ ПРОВЕЛИ 25 СЕСІЮ

Дата: 01.04.2019 00:45
Кількість переглядів: 779

     22 березня відбулося засідання чергової 25 сесії селищної ради. На порядку денному депутати розглянули 33 питання. Передували розгляду депутатські запити щодо виділення коштів на заміну огорожі шкільного подвір’я в с. Великий Курінь та щодо перепадів напруги в лініях електропередач у с. Хоцунь.

    Потому оперативно приступила до розгляду питань. Затвердили Програму профілактики рецидивної злочинності  та правопорушень на території Любешівської селищної ради на 2019-2020 роки, Програму підтримки Луцького  прикордонного загону(військова частина 9971) на 2019 рік, затвердили Положення про цільовий фонд Любешівської селищної ради на 2019 рік. Затвердили нову редакції Програми по охороні навколишнього середовища на 2016-2020 роки. Збільшили статутний капітал Любешівського комунального підприємства «Любешів-Комфорт-Сервіс» на суму 1211925,0грн, передавши з балансу управління капітального будівництва, житлово–комунального господарства та комунальної власності Любешівської селищної ради на баланс Любешівського комунального підприємства «Любешів-Комфорт-Сервіс»  відповідну техніку(рішення № 2-25/7 від 22.03.2019).

  Окрім того, депутати підтримали рішення про створення добровільної пожежної дружини Любешівської селищної ради та затвердили Положення про добровільну пожежну охорону Любешівської селищної ради. Внесли  зміни до Програми благоустрою населених пунктів Любешівської селищної ради на 2016-2020 роки.

   Розглянули питання про функціонування свердловини №7 по провулку Сонячний у смт Любешів. Затвердили звіт про виконання селищного бюджету за 2018 рік, внесли зміни до рішення селищної ради від 21.12.2018 № 2-21/3 «Про бюджет об’єднаної територіальної громади на 2019 рік». А також розглянули блок земельних питань.



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь